JCI Baltijos konferencija – Baltijos šalių brolystė

Justina Šaučiūnaitė, JCI Šiauliai Viceprezidentė marketingui

 

Gražiausios pavasario šventės išvakarėse, pasipuošusi Liepoja pasitiko JCI Pabaltijo šalių narius, atvykusius į JCI Baltijos konferenciją. Konferencija vyko balandžio 11-13 dienomis, joje dalyvavo atstovai iš 10 pasaulio šalių.
Profesionalų kelio tiesimas į sėkmingą gyvenimo balansą.

 

JCI Latvija organizuota Baltijos šalių konferencija stebino gausybe lektorių, kurių buvo ypatingai įdomu klausyti.  Nuostabus būrys lektorių: W. Danckaert, A. Raiters, M. Belte, S. Wilson,  M. Vesvanags, P. Urtans, A. Sergeyev, J. Sokolovska, M.  Lielbardis ir J. Borite vienas už kitą įdomiau pasakojo savo sėkmės istorijas, dalinosi savo gerąja patirtimi, skleidė gerą nuotaiką ir emocijas. Konferencijos dalyviai galėjo pasirinkt, kokia tema nori tobulėti pavasarišką šeštadienį, vieniems buvo aktualu kibernetinis saugumas, kiti dėliojo asmeninius tikslus, išsiskyrė vertybes, sėmėsi patirties, kaip susidėliojus prioritetus praleisti mažiau laiko darbe.  Lektoriai džiaugėsi šaunia publika, klausytojai, taip pat liko sužavėti išgirstomis kalbomis, ir dar kartą įsitikino neribotomis galimybėmis, kurias suteikia narystė JCI.

 

Broliukai latviai pasitiko ir išlydėjo svetingai

 

Visa JCI Lietuva delegacija vieningai džiaugėsi, JCI Latvija komandos puikiai suorganizuotu renginiu. Tik atvykę į viešbutį „Hotel Liva“ buvome svetingai sutikti ir pakvieti į „Welcom party“ vakarėlį, kuriame šokome, trypėme ir dainavome iki paryčių. Visi dalyviai įsikūrė jaukiuose ir patogiuose kambariuose. Buvo pasirūpinta visais dalyviais, nuo mažiausių iki didžiausių. Lietuvos delegacija, buvo ne tik pati didžiausia, bet turėjo ir patį jauniausią JCI narį. JCI Latvija komanda ypatingai stengėsi, kad atvykusiems būtų itin patogu: mokymai ir GALA vakaras vyko Liepojos rotušėje, netoli mūsų viešbučio. Duzgių linksmybės vyko visai šalia viešbučio ir buvo tikrai puikios. Neliko galimybės pasiklysti. Ačiū jiems, už ypatingai sklandų priėmimą ir visą konferenciją, linksmybes.

 

Iškilmingas ir išskirtinis GALA vakaras

 

Tviskantis ir žaižaruojanti prabanga GALA vakaras buvo įsimintinas daugeliu aspektų. Ne vienas buvo maloniai nustebintas išgirdęs renginio vedėją Roberto Meloni dainuojantį ne tik itališkai, bet ir lietuviškai. Organizatoriai ypatingą dėmesį skyrė svečiams, visi buvo pasitikti su šypsena, nukreipti prie jiems paruošto stalelio. Vakaro programa taip pat buvo priderinta visiems: nuo klasikos mėgėjų kurie galėjo grožėtis balerinos šokiais, mėgautis itališkais šlageriais, iki sunkesnės muzikos gerbėjų, jaunimo grupė grojo lengvo roko kūrinėlius.

 

Žinoma, buvo pagerbti ir Baltijos šalių JCI šauniausieji. JCI Latvija apdovanojo savo organizacijos šauniausius narius, nusipelniusius apdovanojimų. Taip pat, buvo apdovanoti JCI Lietuva, JCI Latvija, JCI Estija projektai, skyriai, nariai. Dažniausiai raudonuoju kilimu žengė JCI Estija, palaikomi gausybės aplodismentų.

 

Taip pat ši konferencija buvo įsimintina ir JCI Lietuva delegacijos nariui Eimantui. Jis aukštai iškelta galva žengė raudonuoju kilimu, ir buvo inauguruotas į JCI Lietuva narius.

 

Padėka

 

Ypatingos padėkos nusipelnė kelionės organizatorė – Virginija Pilipavičiutė. Ačiū Jai visos delegacijos vardu. Taip pat ačiū visiems  vykusiems, be kurių ši kelionė nebūtų smagi, įsimintina, įdomi ir naudinga.

 

 10268643_779643945381876_1936468551306163688_n 10007499_779642962048641_1408455638472933104_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuotraukos Editos Smindriūnaitės. Akimirkos iš JCI „BE BALANCED TO SUCCEED – BALTIC CONFERENCE”, 2014-04-12, Ryga, Latvija.

 

Papildoma informacija:

 

Planuojamos kitos JCI išvykos:

 

– Malta
– Leipcigas
– Europos Sostiniu susitikimas Serbijoje – http://www.ecmbelgrade2014.com/
– Partnership Summit New Yorke – https://www.jci.cc/summit/
– Know how transfer – https://www.jci.cc/event/eukht

 

Dėl detalesnės informacijos rašyti: virginija.pilipaviciute-ETA-jci.lt